Hvordan blir jeg en integratør?

Implementerer du mCASH i dine tjenester øker du verdien av produktene du leverer.

Som integratør utvikler du software, hadware, systemer eller tjenester til profesjonelle kunder. Dine kunder ønsker tilgang til mCASH-funksjonalitet og du gjør disse tilgjengelig for dem. Som takk får hjelpen får du betalt av oss.

Med mCASH kan du tilby betaling, identifisering, datamining, direkte dialog og en rekke avanserte tjenester. Som integratør er du forhandler av mCASH til dine kunder og nyter godt av provisjon på dine kunders bruk av våre systemer og tjenester.

Integratørprogrammet består av 3 hovedelementer:

• Forhandleransvar - du administrere dine kunder og deres tjenestebruk hos mCASH
  • Provisjon - du mottar provisjon for dine kunders bruk av våre tjenester
  • Vedlikehold - du vedlikeholder implementeringen av mCASH i dine tjenester

Som integratør får du tidlig adgang til ny funksjonalitet og nye tjenester. Du har tilgang på prioritert teknisk support og personlig kontaktpunkt i mCASH.

Les teknisk dokumentasjon, test din implementering med våre utviklerverktøy og registrer deg som integratør på http://dev.mca.sh