Kom i gang

1. Før du kan ta i bruk tjenesten er du nødt til å verifisere ditt telefonnummer. Start ved å trykke «Kom i gang», fyll inn ditt telefonnummer og trykk "Fortsett" eller "Ferdig".

2. Du vil nå motta en aktiveringskode på SMS. Tast deretter inn aktiveringskoden i neste vindu. Dersom du ikke mottar koden kan du be om en ny kode.

NB! Av og til kan det være forsinkelser i mobilnettet som gjør at koden ikke kommer med en gang.

3. Velg en låsekode

4. Trykk legg til betalingskort, legg inn din VISA- eller MasterCard-kortinformasjon og trykk "Registrer kort".

5. Legg inn et kontonummer der penger du mottar skal betales ut.