Jeg vil legge inn et betalingskort

1.For å legge til nye kort velg "Mine Penger" fra menyen på venstre side og trykk "Legg til kort".

Du kan maksimalt legge til to kort og du kan velge hvilket av disse du ønsker å belaste.

2. Før inn din kortinformasjon

Kortdetaljene lagres ikke på din telefon. De er trygt oppbevart på en PCI-sertifisert tjeneste i tråd med strenge krav fra VISA og MasterCard.

mCASH har konsesjon fra finanstilsynet og det er helt trygt for deg som forbruker og benytte deg av våre tjenester.

PS!
Du kan kun koble opp et VISA eller MasterCard. VISA Electron eller American Express er ikke støttet.