Hvordan og når får mottaker pengene?

Når pengene er sendt vil mottaker øyeblikkelig få beskjed om at han eller hun har mottatt penger. Hvis personen ikke har brukt mCASH tidligere vil det sendes ut en SMS med informasjon om hvordan man laster ned appen.

Hvis mottaker har registrert seg med en konto i BNBank vil pengene være på konto umiddelbart. Dersom mottaker registrert seg med et kontonummer fra en annen bank vil pengene normalt være på konto neste bankdag.