Utbetale penger fra mCASH til din bankkonto

Hvis du er under 18 år og mottar penger vil de havne på din mCASH-konto. Pengene kan enkelt overføres til hvilken som helst bankkonto.

• Trykk «Mine Penger»
  • Velg «mCASH-kontoen» og trykk «Ta ut penger"
  • Kontroller beløp og kontonummer og trykk betal.

Overføringen til din konto skjer umiddelbart og du vil se at saldoen på din mCASH-konto er nedjustert med tilsvarende beløp.

Normalt vil pengene være disponible på din bankkonto i løpet av noen få timer. Enkelte banker bruker lengre tid og de fleste banker oppdaterer ikke konto i helgen.